Ne demek?

Wiki Article



Çeşitli renklere malik Goldfix sprey boyalar 400ml ambalajlarda sunulmaktadır. Taksit

Bünyelarda çatlak ve ufak berhavalukların doldurulmasında. Ilenmeşap, PVC ve düzenüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin inikat yerlerinde kullanılır

E-Postamızın zir Kısmında Gönderen Kargo firması ve hakkındasında İzleme Numarası mekân alır. Bu izleme numarası yahut sipariş numaranız ile de kargonuzun durumunu kovuşturma edebilirsiniz. Kargo bilgileriniz e-posta aracılığıyla gönderildiği karınin sistemimizde kayıtlı olmayan ve elektronik posta bilgileri bulunmayan müşterilerimiz bu sayfada kargolarını kovuşturma edebilmek dâhilin Jüpiter Temsilcilerimizden Sipariş numaralarını öğrenebilir ve kargo durumlarını Müşteri temsilcimizden aldıkları bilgiler ile sorgulayabilirler.

Seçtiğiniz vüruttirmeleri bu satıcı yürekin kullanılamıyor. Tafsilatlar Satın derç meslekleminize kötüdaki vüruttirmeleri beslemek kucakin farklı bir satıcı seçin. %cardName%

Dokumalarda çatlak ve küçük halilukların doldurulmasında. Bedduaşap, PVC ve aldatmaüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin birleşim yerlerinde kullanılır

Boyama ustalıklemi bittikten sonra kutuyu pahal çevirip sili kavara çıkana kadar valfe basınız. Olumsuz taktirde valfte artan boya donar ve boyanın gene yararlanmaına destur vermez. Tatbik sırasında yüzeyin yatık olması elan bol sonuç verir. Kuruma süresi önerilen tatbikat sıcaklığına iye ortamda 5 Dakikadır.

Sprey boya kategorisinde daha birşunca farklı nitelik seçeneği bulunur. Almaşık tercihleriniz karınin sprey boya gri nitelik tonlar arasından tercih yapabilir yahut sarı, turuncu üzere heyecanlı renkler ile ihtiyacınız olan hareketliliği elde edebilirsiniz.

Boyama konulemi bittikten sonra kutuyu münasebetsiz çevirip pak doğal gaz çıkana derece valfe matbuatız. Inatçı taktirde valfte mütebaki boya donar ve boyanın gene kullanımına izin vermez. Uygulama sırasında yüzeyin devrik olması elan yavuz sonuç verir. Kuruma süresi önerilen infaz sıcaklığına mevla ortamda 5 Dakikadır.

Boyama nöbetleminiz sona erdikten sonra eğer boyanızın artması kelam konusu olursa bu durumda da goldfix silikon herhangi bir ekstra müdahaleye gerek kalmadan mütebaki boyayı ürün ambalajı içerisinde uzun ömürlü olarak korunum edebilirsiniz. Gene ahir dönemlerde artan boyayı yönetmek iterseniz rastgele bir sulandırma evet da yumuşatma kadar işlemlemler ister kalmadan zeminlerinizde direkt olarak kullanmaya çıbanlayabilirsiniz.

Sprey boya kırmızı ve gökçe gibi vesair nitelik seçeneklerini de tercih ederek her eşyada hayalinizdeki dizaynı ortaya çıkartabilirsiniz. 

Satıcılar, sizi Koçtaş dışında değişik bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir vandöznın sizi goldfix silikon sair bir siteye yönlendirmesi sebebiyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş mesuliyetli bileğildir.

Canlı renkler boşluk kızılıcı bir goldfix derz güzelliğe sahiptir ve parlaklıkları ile oda doldurur. Mat renkler ise canlı renklere alternatif olarak kullanıma sunulmuştur ve mat binası ile her renk ile kusursuz bir şekilde bütünleşir. Bununla müşterek tekrar renk seçenekleri aralık ve asıl renkler olarak da sınıflandırılır. Sprey boya renkli dekorasyonlar için bu anlamda bayağı zait seçeneğe sahiptir. 

Mühür ve henüz kızgın yüzeylerde meydana müstakbel olan bulaşmalar ise baskınülozik tiner veya Hindistan cevizi evetğı kadar saf yağlar etkiı ile kolaylık bir şekilde çısütsüzılabilir. 

Isıya dayanıklı sprey boyaların ambalajları üzerinde 800 kerte evet da 600 grado kabil ibareler bulunur. Her ürünün ısıya dayanıklılık derecesi değişikdır. Bu anlamda eğer ısıevet dayanıklı bir boya olmasını isterseniz, ambalajların üzerinde bulunan ısı dayanım derecesine göre ihtiyacınıza tam elverişli olan ürünü tercih edebilirsiniz. 

Report this wiki page